Składniki:
500 ml śmietanki 30 %
50 g cukru
1/2 laski wanilii
5 żółtek jaj
Przepis:
Śmietankę podgrzać do około 60 stopni, cukier wymieszać z żółtkami i laską wanilii. Zalać śmietanką, dokładnie wymieszać, przelać przez drobne sito. Rozlać do naczyń żaroodpornych. Wsadzić do kąpieli wodnej i zakryć folią aluminiową. Piec w 125 stopniach około 1,5 godziny.
Po ostygnięciu posypać wierzch cukrem i opalić opalarką.
Wychodzi około 6,7 małych porcji.
EN
Components:
500 ml 30% cream
50 g sugar
1/2 stick and vanilla
5 egg yolks
Recipe:
Heat the cream to about 60 degrees, mix the sugar with the yolks and vanilla stick. Pour cream, mix thoroughly, pour through a small sieve. Pour into heat-resistant dishes. Put in a water bath and cover with aluminum foil. Bake at 125 degrees for about 1.5 hours.
After cooling, sprinkle the top with sugar and burn with a heat gun.
About 6.7 small portions come out.
Komentarze
Prześlij komentarz