
- 2 cebule
- 90 g masła bez laktozy
- 500 g przecieru pomidorowego
- sól himalajska
- pieprz ziołowy
- makaron
Przepis:
Masło rozpuścić na wolnym ogniu w małym garnku, dodać pokrojoną na kawałki cebule i dusić aż cebula się zeszkli. Dodać przecier pomidorowy i gotować na małym ogniu około 30 minut. Potem zblendować całość, dodać sól i pieprz do smaku. W osobnym garnku ugotować makaron. Podawać razem.
EN
Components:
- 2 onions
- 90 g butter without lactose
- 500 g of tomato puree
- Himalayan salt
- herbal pepper
- pasta
Recipe:
Dissolve the butter slowly in a small pot, add chopped onions and stew until the onions are glazed. Add tomato puree and cook on low heat for 30 minutes. Then blend the whole, add salt and pepper to taste. Cook pasta in a separate pot. Serve together
Komentarze
Prześlij komentarz