<Bardzo szybkie i bardzo pyszne>
Składniki:
- masło bez laktozy 120 g
- mąka jaglana 210 g
- cukier z wanilią Dr. Oetker 12 g
- 2 jajka bio
- syrop klonowy 30 ml
- szczypta soli
- szczypta proszku do pieczenia
Przepis:
Masło rozpuścić, do naczynia dodać mąkę, cukier, 2 jajka , syrop oraz sól i dokładnie wymieszać, aż do uzyskania jednolitej konsystencji.
Górę posypać gorzkimi mini czekoladkami.
Piec w 180 stopniach (góra - dół) około 15 - 20 minut.
Zostawić do ostygnięcia.
EN
<Very fast and very delicious>
Components:
- butter without lactose 120 g
- millet flour 210 g
- sugar with vanilla Oetker 12 g
- 2 bio eggs
- 30 ml maple syrup
- pinch of salt
- a pinch of baking powder
Recipe:
Melt the butter, add flour, sugar, 2 eggs, syrup and salt to the dish and mix thoroughly until a homogeneous consistency is obtained.
Sprinkle the top with bitter mini chocolates.
Bake at 180 degrees (up - down) about 15 - 20 minutes.
Leave to cool.
Komentarze
Prześlij komentarz