Składniki:
2 tabliczki białej czekolady
3 jajka bio
100 g masła bez laktozy
16 g cukru waniliowego
4 łyżki kakao
200 g mąki kukurydzianej
80 ml mleka bez laktozy
1 łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli
Przepis:
Czekoladę rozpuścić z masłem, dodać mleko, cukier waniliowy, jajka i utrzeć. Potem dodać kakao, sól, proszek i mąkę kukurydzianą. Wymieszać całość i przelać do formy.
Piec w w 170 stopniach przez około 15 - 20 minut :)
EN
Components:
2 bars of white chocolate
3 bio eggs
100 g of lactose-free butter
16 g of vanilla sugar
4 tablespoons of cocoa
200 g of corn flour
80 ml of lactose-free milk
1 teaspoon of baking powder
pinch of salt
Recipe:
Melt the chocolate with butter, add milk, vanilla sugar, eggs and grate. Then add cocoa, salt, powder and cornmeal. Mix everything and pour into the mold.
Bake at 170 degrees for about 15 - 20 minutes :)
Komentarze
Prześlij komentarz