Składniki:
160 g masła
200 g mąki jaglanej
400 g serka homogenizowanego waniliowego
2 jajka bio
1 łyżeczka proszku do pieczenia
pół łyżeczki soli himalajskiej
30 g ciemnego kakao
1 łyżeczka cukru waniliowego
+ czekoladki mleczne lub deserowe 40 - 50 g
Przepis:
Masło rozpuścić. Dodać serek, jajka, mąkę, sól, proszek, kakao, cukier i dokładnie zmiksować.
Po wyłożeniu do foremek, posypać czekoladkami.
Piec w 170 stopniach przez około 30 minut :)
EN
Ingredients:
160 g butter
200 g millet flour
400 g homogenized vanilla cheese
2 organic eggs
1 teaspoon of baking powder
half a teaspoon of Himalayan salt
30 g dark cocoa
1 teaspoon vanilla sugar
+ milk or dessert chocolates 40 - 50 g
Recipe:
Melt the butter. Add cheese, eggs, flour, salt, powder, cocoa, sugar and mix thoroughly.
After laying into molds, sprinkle with chocolates.
Bake at 170 degrees for about 30 minutes :)
Komentarze
Prześlij komentarz